Til jegeren

Hei!

Da kommer jeg med nok et innlegg. Dette er så gøy.  I dag vil jeg da vise et kort til jegeren. Jeg syns det er så viktig å vise litt forskjellige kort slik at dere ser hvor allsidig disse stemplene fra Huldra Design er. Derfor er det så fantastisk å få leke seg med disse og vise hvordan man kan bruke de.

edf

Her har jeg laget et riktig jegerkort med skikkelige camo- ark. For å få denne fssongen på vesten har jeg brukt en stencil fra Dutch-dobadoo. Stempelplaten jeg har brukt på fremsiden er denne HDS 1803

edf

Får å få en litt røff effekt på vesten har jeg brukt min crop-tang for å lage hull og deretter klemme fast de orange maljene. Tilslutt fant jeg en brun hyssingsnor jeg tredde igjennom for å holde kortet sammen.

På innsiden har jeg laget et skrivefelt for en hilsen og brukt stempelplate  HDS 1810. Har også brukt noen tre dies og en familie dyre dies for å gjøre det litt ekstra til jegeren.

edf

edf
edf

Da håper jeg at jeg har fått vist dere at man kan kombinere flere plater sammen og at jeg har gitt dere litt inspirasjon til å lage noe selv av disse fantastiske platene.

I morgen kommer det noe helt annet så jeg håper dere følger med videre på bloggen vår og finner deres favoritter blandt stemplene til Huldra Design.

Ønsker dere en fantastisk dag.

Klem DT- Monica

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s